Referensprojekt

I vårt avsnitt med referensprojekt, kan du läsa om arkitektens vision, entreprenörens erfarenheter och ägarens uppfattning om deras framstående byggnadskonstruktioner.

Byggnadstyper

Projekttyper

Varumärken

Länder

Produkter

We can't find any results that match your search

Merry Hill Case Study
Rockpanel Metals
Rockpanel Chameleon
Övrig

Fasadrenovering med Rockpanel på Merry Hills köpcenter blev ren ”säljterapi”

Merry Hills ägare valde INC Design Associates Ltd till arkitekt och som genomförde projektet där man förvandlade köpcentret till spännande butiksmiljö med innovativa, toppmoderna exteriörer som inte bara skulle locka konsumenter under dagen, utan även ge ett visuellt tilltalande uttryck efter mörkrets inbrott.

Läs mer
Rockpanel Case Study
Sweden Storbildsfabriken
Rockpanel Naturals
Industri

Unika företagslokaler får liv med hållbara fasadskivor

I Linköping hittar man Storbildsfabriken, en kreativ leverantör av kommunikationslösningar till den fysiska miljön. För att matcha framtidens behov valde företaget att använda sin kreativitet i byggnationen av nya lokaler, med fasader som sticker ut från omgivningen tack vare smart uppsatt belysning och unika fasadskivor från Rockpanel.

Läs mer
Rockpanel Case Study
Rockpanel Metals Gunmetal Gold
Kingsway
Flerfamiljshus

Lyxlägenheter smakfullt rustade för väder och vind.

Rockpanel är stolta över att vara utvald fasadleverantör till detta prestigefyllda, moderna flerbostadshus som nu fungerar som ett blickfång som återspeglar Östra Sussex havslandskap.

Läs mer
Rockpanel Case Study
Intersport France
Övrig

En dynamisk och hållbar fasad på en Intersport-butik i Frankrike

Att skapa fasaden till den nya Intersport-butiken i Saint-Maximin i Frankrike var en riktig utmaning. Arkitekten Jérôme Rol och byggföretaget Cetiban tog sig an detta unika projekt och förbättrade byggnadens arkitektoniska kvaliteter med hjälp av Rockpanel-fasadbeklädnad. Den uppfyller alla krav på design, hållbarhet, slitstyrka och

Läs mer
Rockpanel Case Study
Italy - Cologno
Rockpanel Colours
Flerfamiljshus

Klarblå Rockpanel-fasad uppgraderar bostadshus Cologno

För många italienska lägenhetshus som byggdes i början av 1900-talet krävs nu renovering. Byggnader behöver renoveras av estetiska skäl, av brandsäkerhetsskäl och för att förbättra energieffektiviteten.

Läs mer
HERO
Rockpanel Case Study
Malilla skola 
RAL 9001, RAL 7016, RAL 0707060, RAL 8023, RAL 3009
Skolor och universitet
08 mar 2022

Målilla skola satsar på lättskötta och färgrika fasader till nya lokaler

2015 började Hultsfreds kommun att få signaler om att det var trångt på deras skolor. Därför valde man att bygga ut den dåvarande Venhagsskolan, som i samband med utbyggnaden bytte namn till Målilla skola. Till tillbyggnadens fasader valde LBE arkitekt och Skanska att kombinera form och funktion med färgrika och hållbara fasadskivor från Rockpanel.

Läs mer
Ladda mer
Image for the link to the Reference Locator